به گزارش خبرگزاری پدر از سمنان، علی منصفیراد رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان در دیدار با ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان سمنان با اشاره به چهل و دومین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی به فرمان امام خمینی (ره) فرمودند: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان «تولید، دانش بنیان، اشتغالزایی» شعار امسال جهاد دانشگاهی نیز گرامیداشت چهل و دومین سالگرد تاسیس این سازمان است. نهاد انقلابی با عنوان «جهاد دانشگاهی؛ اکوسیستم نوآوری نخبگان ایران» نامگذاری شده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری و در راستای تکریم شعار و فرمان مقام معظم رهبری، برنامه ها و مأموریت های ویژه و مناسبی در زمینه تولید و خدمات دانش بنیان در مجتمع جهاد دانشگاهی استان سمنان با همدیگر تدوین و اجرا شده است. نگاهی به توسعه و توسعه استان در این مناطق است
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان تصریح کرد: طرح های فناورانه در جهاد دانشگاهی استان در چهار حوزه پزشکی و بیوتکنولوژی، معدن و شیمی، دامپروری سبک و مراکز نوآوری و شکوفایی در حال تهیه و اجراست.
منصفیراد ادامه داد: در پزشکی و بیوتکنولوژی، کلینیک ناباروری، کلینیک دیابت (مرکز جامع ترمیم زخم) و خدمات مهندسی بافت (زیر نظر مرکز جامع زخم) در حال اجراست.
وی بیان کرد: در حوزه معدن و شیمی سه طرح تولید مالچ طبیعی، تولید کودهای آلی و تولید قطعات حفاری معادن غیرنفتی به عنوان کار ویژه در حد ظرفیت معدنی و پتانسیل های موجود در استان در حال انجام است. .
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان تاکید کرد: در دام سبک با توجه به مصوبه سفر رئیس جمهور به استان سمنان تحت عنوان طرح قطب ملی دام شهرستان مهدیشهر، راه اندازی مرکز اصلاح نژاد دام (دام سبک). بیوتکنولوژی) و راه اندازی ایستگاه پرورش قوچ سنگسری به عنوان دو پروژه فناوری در استان سمنان در حال اجراست.
وی همچنین از فعالیت چهار مرکز نوآوری و شکوفایی در این موسسه خبر داد و اظهار داشت: مرکز نوآوری و شکوفایی نرم افزارهای مبتنی بر تلفن همراه و تبلت، مرکز نوآوری و شکوفایی طراحی اپلیکیشن موبایل، مرکز نوآوری و شکوفایی مواد و تجهیزات پزشکی و مرکز نوآوری. و صنایع رونق دام و تبدیل در جهاد دانشگاهی استان فعال است و ۱۰ تیم فناور در این مراکز ایده های فناورانه و دانش بنیان را طراحی و اجرا می کنند.
منصفراد با بیان اینکه طرح های فناورانه جهاد دانشگاهی در راستای ماموریت اصلی جهاد دانشگاهی تصویب شده است، ادامه داد: امسال طرح های فناورانه بیشتری در مراکز دامپروری و درمان ناباروری، میادین معدنی و … اجرا می شود.
وی افزود: طرح های فناورانه جهاد دانشگاهی سمنان زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را فراهم می کند که با اجرای کامل این طرح ها برای ۶۰ تا ۷۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.
انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید